Razem z RedStarPL postanowiłyśmy znaleźć admina wśród modów. Piszcie podania modów tutaj.
A oto wzór:
Imię ~
Nick w FH ~
Wiek ~
Dlaczego chcesz zostać adminem? ~ (Minimum 3 zdania)
Dlaczego myślisz, że nadajesz się na admina? ~ (Minimum 3 zdania)
Coś o sobie ~ (Minimum 5 zdań)
Przekonaj mnie i Redzie, że nadajesz się na admina ~ (Minimum 2 zdania)
Z tych podań wybierzemy to jedno jedyne. Osobę, która wygrała weźmiemy na test admina, a jeśli wszystko będzie ok na pełnego admina.
Powodzenia!
Imię ~ Klaudia.
Nick w FH ~ Conet
Wiek ~ 16 lat.
Dlaczego chcesz zostać adminem? ~ Myślę, że nadaję się na admina, ponieważ mam w tym 'wprawę'. Nie na jednym forum byłam adminem. Uczyłam się poprzez swoje błędy.
Dlaczego myślisz, że nadajesz się na admina? ~ Nadaję się na administratora, ponieważ mam na prawdę opanowaną ortografię. Pomagam innym użytkownikom. Zawsze daję 2 szansę.
Coś o sobie ~ Jestem dość wysoką, chudą brunetką o piwnych oczach. Uczę się dość dobrze, moja średnia to - 5.0. Najbardziej mam opanowany język polski oraz język niemiecki i 3/4 matematyki. Uwielbiam sport. Codziennie biegam po kilkanaście kilometrów. Kocham koty, mam w domu jednego. Ogólnie interesuję się sportem.
Przekonaj mnie i Redzie, że nadajesz się na admina ~ Nadaję się na administratora, ponieważ jak mówiłam wcześniej mam w tym 'wprawę'. Zawsze pomagam innym oraz mam ciekawe pomysły, np. fabuły.
Liczę na tak. ;3
Psycho Moderatorka ;3
Imię: Julia
Nick w FH: MrsKosmitka
Dlaczego chcesz zostać adminem?
To jest trochę dziwne ale chcę być adminem, ponieważ chcę pokazać na co mnie stać. Chcę uczyć się takich rzeczy jak być adminem, bo kto wie może kiedyś mi się to przyda...
Dlaczego myślisz, że nadajesz się na admina?
Hmmm... Ponieważ mam dobrą ortografie i znam wszystkie regulaminy i czasami patrze czy coś się nie zmieniło. Jestem aktywna (tak mi się wydaje) i kreatywna. Chcę doskonalić to forum.
Coś o sobie:
Lubie pomagać innym i wskazywać im dobrą drogę. Nie cierpię gdy ktoś się przechwala bądź komuś dokucza. Nawet dobrze się uczę. Potrafię wszystkich wysłuchać i zrozumieć.
Przekonaj mnie i Redzie, że nadajesz się na admina:
Myślę że nadaje się na admina, ponieważ mogę pomóc w rozwijaniu i upiększaniu tego forum. Znam wszystkie regulaminy i zawsze mogę pomóc nowym i wytłumaczyć im co to jest np. KP itp.
Czekam na waszą opinię
Imię ~ Wiktoria
Nick w FH ~ wikapl67
Wiek ~ 11 lat
Dlaczego chcesz zostać adminem? ~
- Znam regulamin na pamięć.
- Gram już w FH 3 lata.
- Wiem co to realizm.
- Mam świetne pomysły na fabuły.
- Znam prawie wszystkich z tego forum i z administracji.
Dlaczego myślisz, że nadajesz się na admina? ~
-Piszę poprawnie pod względem ortograficznym i rzadko zdarzają mi się błędy.
Coś o sobie ~
-Lubię zwierzęta, które żyją i te wymarłe.
-Dobrze mi idzie rysowanie zwierząt na kartce, ale ciężej na komputerze / laptopie.
-Nie lubię komarów i się kłócić
Przekonaj mnie i Redzie, że nadajesz się na admina ~
Znam wszystkich z tej strony.
Znam admina RedStarPL (Redzik)
Nie chcę zostać adminem, ale musiałam napisać podanie. .-.
Lewa Ręka Rixy ;3
Imię ~ Aleksandra.
Nick w FH ~ African Warlock.
Wiek ~ 17 lat.
Dlaczego chcesz zostać adminem? ~ Chcę jakoś "upiększyć" to forum realistycznie i w ogóle - pomóc temu forum.
Dlaczego myślisz, że nadajesz się na admina? ~ Nadaję się na admina, ponieważ znam ortografię, użytkowników tego forum, przestrzegam regulaminów i się tego staram.
Coś o sobie ~ Lubię rysować, to moja pasja. Lepiej mi już wychodzi graficznie. Kocham zwierzęta, mam ich w domu 10. 3 psy, 7 rybek. Lubię pomagać innym, ale niektóre kłótnie doprowadzają mnie do szału.
Przekonaj mnie i Redzie, że nadajesz się na admina ~ Znam całą administrację, chcę pomóc forum, np. zrobić banner, ulepszyć tutejszy realizm i inne podobne tego typu rzeczy. Chcę spróbować, a jeśli nie, to proszę o zezwolenie na taką pomoc.